Кайлі Міноуг змінить прізвище

23 січня 2017, 14:24

48-річна австралійська співачка Кайлі Міноуг планує змінити прізвище на чоловікове.

Про намір після весілля з 29-річним актором Джошуа Сассом стати Кайлі Сасс, зірка розповіла в інтерв'ю журналу "You", яке цитує "Mirror".

"Сасс - це гарне прізвище. Кайлі Сасс - хороше ім'я. Це чудовий сценічний псевдонім. Кайлі Міноуг - дещо не милозвучно. Я, безумовно, візьму прізвище Сасс, але десь таки лишиться і Міноуг. Нове прізвище - це справжні зміни", - сказала Кайлі.

Як відомо, співачка та її молодий коханий заручилися в лютому 2016-го року. Наречений подарував Кайлі каблучку, яка була зроблена в 1908-му році.

Кайлі Міноуг скоро стане Кайлі Сасс

Ось що про обручку сказала сама Міноуг: "Для мене вона чудова. Я не та дівчина, яка носитиме обручку з діамантами. Він підібрав правильну каблучку для мене. Мені вона подобається. Я залюбки ношу її, і мені подобається сенс, який вкладений в неї".

Співачка зізналася, що Джошуа робить її щасливою.

Та закохані не поспішають грати весілля. Як відомо, Кайлі з коханим продовжують чекати, поки в рідній для артистки Австралії приймуть закон, який узаконює шлюби геїв.

Щоправда, нещодавно з'явилися чутки, що Міноуг та Сасс таки можуть побратися раніше. Мовляв, чиновники тягнуть із прийняттям закону, а співачка сподівалася, що це таки трапиться швидше.

Фото Instagram Кайлі Міноуг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів