Принц Чарльз вимагає, щоби Гаррі покинув кохану?

24 січня 2017, 15:45

Подейкують, не всі члени королівської родини схвалюють роман принца Гаррі та американської актриси Меган Маркл.

На тому, що така партія не личить королівській особі, начебто категорично наполягають принц Чарльз та його дружина Камілла Паркер-Боулз.

Про це стало відомо "Radar Online" від джерела в палаці.

Не встиг Гаррі повернутися з Норвегії, куди їздив із Меган, як його викликали "на килим" до батька.


"Що ти собі думаєш? Кинь її негайно! Камілла має рацію! Вона ж лише простолюдинка – вона навіть не британка! Вона не годиться тобі в дружини!", - буцімто відчитав сина Чарльз.

Зі слів інформатора, батько вважає, що така дівчина, як Маркл, шкодитиме іміджу Гаррі, котрий із плейбоя-гультяя нарешті перетворився на працьовитого члена королівської сім'ї.

Окремим приводом для невдоволення Чарльза та Камілли є те, що Маркл у кіно знімається в відвертих сценах, і відео з нею можна знайти навіть на порносайтах.

Принц Чарльз заборонив Гаррі одружуватися з актрисoю?

"Меган розлучена – і жила з іншим чоловіком, коли Гаррі відбив її минулого травня. Чарльз та Камілла обурені – навіть попри те, що саме вони – найвідоміші зрадники-коханці в сучасній британській історії!", - зазначило джерело.

Як стверджує співрозмовник видання, за зачиненими дверима навіть пролунало, що напівафроамериканка Маркл "забруднить" королівську кров. А як буцімто висловилася Камілла, сім'я цієї дівчини надто "з гетто", щоби з нею родичатися.

А останньою краплею став скандал із братом Меган, 50-річним Томасом Марклом-молодшим, котрого нещодавно арештували після того, як він, під час п’яної сварки, погрожував жінці вогнепальною зброєю.

Гаррі така позиція батька та мачухи страшенно розлютила. Він вважає, що це Камілла старається знищити його кохану, так само, як колись шкодила Кейт Міддлтон та його матері, принцесі Діані.

"…Він говорить, що не покине Меган. Він надто сильно її кохає. Він вірить, що нарешті знайшов свою єдину – і таки одружиться з нею, коли на трон сяде його брат Вільям – а Чарльз із Камілою ідуть к бісу!", - додав інформатор.

Нагадаємо, принц Вільям повністю схвалює стосунки меншого брата з Меган. Нещодавно ж Гаррі водив свою дівчинку знайомитися до Кейт та принцеси Шарлотти.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів