"Кривднику жінок" Аффлеку та "расисту" Гібсону закликають не давати "Оскар"

25 січня 2017, 17:32

Оголошення номінантів на цьогорічні премії "Оскар" викликало бурхливі обговорення серед кіноманів у соцмережах.

І декого обурило те, що серед претендентів на золоті статуетки опинилися Мел Гібсон та Кейсі Аффлек. Мовляв, ці двоє взагалі не гідні винагород, бо перший – антисеміт і расист, а другого неодноразово звинувачували в сексуальних домаганнях.

Про це пише "The Daily Mail".

"Вітаю з номінацією на "Оскар", Меле Гібсон, расист, мізогін, антисемітська свиня", - написав у Twitter зірка "Скандалу" Джош Маліна.


Номінація Гібсона на "Оскар" потішила не всіх

"Чоловік, котрий домагається жінок, номінований на "Оскар"! Бо хороша акторська гра важить більше за гуманність, за людські принципи! Бо маленькому бідолашці насправді потрібна допомога!", - обурилася акторка Констанс Ву, відома за серіалом "Із корабля".

Думку Ву та Маліни підтримали деякі користувачі соцмереж. Є такі, що вважають, що такі люди, як Аффлек, не заслуговують ні на які винагороди, тим більше такі престижні, як "Оскар".

"Скажіть мені ще, що звинувачення в сексуальних домаганнях може зруйнувати кар’єру чоловіка", - написав один із користувачів Twitter, поставивши хештег із ім'ям та прізвищем Аффлека.

"Мене не перестає обурювати мейнстрім прийняття та хвали Голлівудом антисеміта, расиста і кривдника жінок Мела Гібсона", - зазначив інший.

Як висловилася одна з користувачок соцмережі, номінація Гібсона і Аффлека доводить, що насправді Голлівуду "наср…ти" на жінок, скільки б кіноіндустрія не стверджувала протилежне.

Нагадаємо, в 2010-му році брата Бена Аффлека звинуватили в домаганнях двоє жінок. Одна з них, продюсерка Аманда Вайт заявила, що Аффлек чіплявся до неї в готельному номері та агресивно відреагував на відмову.

Дехто вважає, що Кейсі Аффлек не гідний такої високої нагороди

Друга, оператор Магдалена Горка, стверджувала, що Кейсі відпускав сексистські жарти на її адресу на майданчику. А коли знімальна група ночувала в його нью-йоркській квартирі, він заліз до неї в ліжко, коли вона спала. Магдалені зі скандалом вдалося вигнати непроханого гостя.

Вайт і Горка подали позови проти Аффлека до суду. Але згодом сторони досягли домовленості.

Що ж до Мела Гібсона, то його звинувачувала в побитті та залякуванні Оксана Григорє'ва, котра має від кінозірки дочку. Також його ловили на расистських та антисемітських висловлюваннях.

Як відомо, Кейсі Аффлек претендує на "Оскар" у номінації "Найкращий актор", за роль у картині "Манчестер біля моря". А Мел Гібсон змагатиметься у номінації "Найкращий режисер" ("Із міркувань совісті").

Нагадаємо, днями 61-річний Гібсон став татусем удев'яте.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів