Меланія Трамп найме команду для відгавкування в соцмедіа?

26 січня 2017, 16:20

Подейкують, новоспечена перша леді США Меланія Трамп вирішила найняти команду язикатих людей, щоби вони, від її імені, відписувалися її недоброзичливцям.

А відповідальною за всю стратегію публічної поведінки дружини президента буцімто стала колишня співробітниця "Vogue" та організаторка "Met Ball" Стефані Вінстон Волкофф.

Про це пишуть "Page Six" та "The Daily Mail".

Саме Стефані, котра також займалася організацією інавгурації Дональда Трампа, нині проводить співбесіди на посади голови апарату першої леді, відповідального за зв’язки з громадськістю і секретаря з протокольних питань.


За Меланію в соцмережах відгавкуватимуться спеціально навчені люди?

Як відомо, в працівників, котрі відповідатимуть у соцмережах критикам Меланії, буде багацько роботи. Після інавгурації в Інтернеті так жваво пліткували про її 10-річного сина, що аж Челсі Клінтон вступилася за хлопчика. Трохи згодом Білий дім зробив офіційну заяву, в якій попросив поважати приватність Беррона Трампа.

А в останні дні розігрався Twitter-шторм із хештегами "сумна Меланія", "врятуйте Меланію", адже багато кому здається, що перша леді нещаслива в шлюбі з Дональдом.

До слова, днями телеведуча Челсі Хендлер у інтерв’ю заявила, що Меланія "ледь балакає англійською". Цю "ганебну атаку" на адресу першої леді, котра вільно розмовляє п’ятьма мовами, вже засудив юрист Трампа.

Як зазначає видання, Хендлер, відомий тролль уже не вперше знущається з акценту Меланії. Зокрема вона писала в Twitter, що, аби зрозуміти, що та говорить, потрібен перекладач.

Нагадаємо, під час передвиборчої кампанії чоловіка в Меланії вийшла велика халепа з промовою. Текст, який перша леді буцімто написала сама, виявився "злизаним" із промови Мішель Обами.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів