Мексиканський глянець здивував Меланією Трамп на обкладинці

28 січня 2017, 09:03

Героїнею лютневого номеру мексиканського глянцю стала американська перша леді Меланія Трамп.

Про це стало відомо через день після того, як її чоловік Дональд підписав скандальний наказ про зведення стіни між США та Мексикою.

"Vanity Fair Mexico" назвав Меланію "новою Джекі Кеннеді", а у статті "Секрет Меланії" обіцяє розказати про минуле "інтригуючої" першої леді.

Для багатьох поява факт появи Меланії Трамп у мексиканському журналі, й те, коли саме це сталося і як було подано, став шоком.


Про це пише "Fortune".

Меланія Трамп на обкладинці мексиканського глянцю

"Скасовую підписку на "Vanity Fair" після цієї сміховинної обкладинки, де Меланію Трамп порівнюють із такою благородною, турботливою жінкою, як Джекі Кеннеді", - написав один із користувачів Twitter.

Вчинок редакції глянцю в соцмережах називають ганьбою, принизливим, поганим жартом. А купівлю цих журналів відтепер – зрадою.

У 2016-му році це фото Меланії Трамп уже з'являлося в журналі "GQ". Але зроблене воно було не для нього. Як уточнює "Cosmopolitan", це світлина 2011-го року, з рекламної фотосесії жінки для ювелірного бренду "QVC".

Як відомо, Дональд Трамп – одіозна фігура у Мексиці. Ще під час передвиборчої кампанії політик заявляв, що мексиканські іммігранти везуть в Америку хвороби, а ще наркотики та злочинність. Трамп говорив, що США стали "сміттєзвалищем" для Мексики, і врятує від цього лише побудова стіни.

Фото з Instagram "Vanity Fair Mexico"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів