Бекхеми повторили свої весільні обітниці

30 січня 2017, 11:38

Британський футболіст Девід Бекхем розповів, що вони з дружиною Вікторією нещодавно ще раз дали шлюбні обітниці одне одному.

На цьому їхньому весіллі було лише шестеро гостей, і на "молодятах" не було таких неоковирних вбрань, як у 1999-му році, коли вони побралися вперше. Їхні пурпурові вбрання Девід досі згадує з соромом.

"У мене навіть капелюх був пурпуровий. Що я собі думав? Я виглядав як ті чуваки з "Тупий і ще тупіший", - зізнався спортсмен у радіоінтерв'ю "ВВС".

Про це пише "Entertainment Tonight".


Девід та Вікторія знову дали одне одному весільні обітниці

Зі слів Девіда, хоча за ці роки їхній із Вікі шлюб, як і будь-який інший, переживав складні моменти, вони – міцна сім'я та сильні батьки.

"Ми знаємо одне одного краще, ніж будь-хто. Люди обговорюють, чи лишаємося ми разом, бо це – бренд. Звісно, ні. Ми разом, бо кохаємо одне одного, бо в нас четверо чудових дітей. Чи були в нас важкі часи? Звісно. Це частина стосунків. Це частина шлюбів. Це частина батьківства. Це частина відповідальності", - підкреслив Бекхем.

Мамині й татові скарби

Як пригадав спортсмен, коли вони зустрілися з Вікторією, то вона абсолютно не цікавилася футболом. А от для Девіда саме "Пош" була найулюбленішою дівчиною зі "Spice Girls".

Нагадаємо, як зізналася нещодавно Вікторія, вона закохалася в Девіда з першого погляду. Подружжя досі зберігає квиток на літак, на якому співачка написала для нового знайомого свій номер телефону.

Фото з Instagram Бекхем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів