"Картоплині" Іванці Трамп докоряють за нечуйність

30 січня 2017, 15:04

"Перша донька" Сполучених Штатів Іванка Трамп опинилася в центрі скандалу в соцмережах.

Татковій улюблениці дорікають нечуйністю та байдужістю, яку вона буцімто висловила стосовно наказу Дональда Трампа про заборону в'їзду до Америки представникам семи мусульманських країн.

Поки соцмережі вирували обуренням, люди страйкували в аеропортах та висловлювали солідарність із біженцями, Іванка запостила в Instagram гарне фото себе з чоловіком Джаредом, чия рука лежить у неї на попі.

Сукня Іванки Трамп викликала неоднозначну реакції в користувачів соцмереж

Про це повідомляють "Harper's Bazaar" і "Too Fab".


Іванку в ошатній сріблястій сукні одразу ж порівняли з запеченою картоплиною.

"Нехай їдять тістечка", - інтернет-користувачі нагадують відому фразу, яку буцімто сказала Марія Антуанетта в відповідь на повідомлення, що в народу немає хліба.

"Сліпа і глуха… Хіба тобі не соромно?.. Ти виглядаєш як донька Саддама Хусейна за кілька місяців до того, як їй довелося тікати в Ірак, рятуючи своє життя. Коли американці почнуть діяти, ти до Росії побіжиш?.. Через твого батька розділені тисячі родин, але так, класне платтячко. Насолоджуйся вечіркою!", - пишуть Іванці.

Водночас, звісно, не бракує й тих, хто засипає красуню компліментами та дякує за те, що її батько нарешті робить Америку безпечною країною.

Нагадаємо, на церемонії вручення нагород Американської гільдії кіноакторів проти скандального наказу Дональда Трампа висловилися зірки.

Фото з Instagram Трамп та з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів