Періс Джексон стала одиначкою і зніметься в серіалі – ЗМІ

31 січня 2017, 13:00

Подейкують, донька покійного поп-короля Майкла Джексона, 18-річна Періс стала одиначкою. Вона розійшлася зі своїм бойфрендом-музикантом Майклом Снодді після майже року стосунків.

Але це не єдина велика подія в житті дівчини. Періс розпочинає акторську кар’єру.

Про це пишуть "Variety" та "Radar Online".

Це останнє спільне фото Періс та Майкла?

За свідченням джерела, попри те, що лише тиждень тому Періс і Майкл були в Парижі та постили романтичні світлини на тлі Ейфелевої вежі, днями пара прийняла рішення розійтися. Підтвердженням цьому може бути той факт, що дівчина почистила свій Instagram, повидалявши значну частину фото, на яких вона зі Снодді.


Гоїти своє серденько юна Джексон буде роботою. Вона зніметься в невеликій ролі в серіалі "Зірка", одним із творців якого є оскароносний режисер Лі Деніелс.

Лі Деніелс зніме Періс у своєму серіалі

Кілька тижнів тому він запостив у своєму фотоблозі селфі з Періс, давши привід для чуток про їхню творчу співпрацю. А тепер з'явилися й подробиці: Джексон зіграє таку собі Рейчел Веллс, "молоду, супермодну, стильну і грізну" гуру соцмедіа.

Нагадаємо, нещодавно Періс Джексон дала своє перше інтерв’ю, відверте та велике. Вона розказала про свої підозри щодо того, що вбивство її батька було заплановане, про власні спроби самогубства та пережите сексуальне насильство.

Фото з Instagram Снодді та Деніелса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів