Джонні Деппа звинуватили у шахрайстві й марнотратстві

1 лютого 2017, 11:02

Не встиг актор Джонні Депп завершити судову тяганину щодо свого розлучення з Амбер Хьорд, як знову мусить судитися.

Цього разу 53-річного "Джека Горобця" хочуть притягти до відповідальності його колишні менеджери. Останні звинувачують зірку в порушенні договору, шахрайстві й безвідповідальній витраті власних грошей, повідомляє "The Wall Street Journal".

Позов від "The Management Group" ("TMG") - зустрічний. Адже напередодні Депп подав до суду на екс-менеджерів, стверджуючи, що через них "втратив мільйони доларів" і заборгував 40 мільйонів. Крім того, актор заявив, що менеджери не вчасно платили податки, і зажадав компенсації в розмірі понад 25 мільйонів доларів.

Нині ж компанія, яка раніше опікувалася фінансами актора, запевняє, що той сам винен у проблемах з грошима.


За словами менеджерів, Джонні вів "ультра-екстравагантний спосіб життя, який часто свідомо коштував йому понад 2 мільйони доларів на місяць, чого він просто не міг собі дозволити".

У своєму позові керівництво фірми "TMG" просить суд зобов'язати Деппа заплатити понад 560 тисяч доларів нібито несплачених комісій і зборів за кредитними картками, пише "People".

На Деппа чекають чергові суди

До того ж, екс-менеджери запевняють, що вони неодноразово вказували акторові на його перевитрати, і навіть попереджали його про необхідність підписання шлюбного контракту ще до весілля з Амбер Хьорд, розлучення з якою коштувало йому 7 мільйонів доларів.

Що ж до витрат Джонні, то в "TMG" надали деякі відомості про них: зірка придбав 14 будинків за 75 мільйонів доларів та кілька островів на Багамах; ще 18 мільйонів доларів у нього пішло на придбання і оснащення яхти.

Крім того, кілька мільйонів доларів Депп витратив на предмети мистецтва, зокрема, картини роботи Густава Клімта і Енді Уорхола, ювелірні прикраси і близько 70 колекційних гітар.

Також Депп не пошкодував понад три мільйони доларів на те, щоб розвіяти за вітром за допомогою спеціально виготовленої гармати прах журналіста Хантера Томпсона, якого артист зіграв у фільмі "Страх і ненависть в Лас-Вегасі".

Відомо, що актор щомісяця витрачає мінімум 30 тисяч доларів на вино, у нього в штаті 40 службовців, яким він щомісяця сплачує 300 тисяч доларів, ще 150 тисяч йде його охороні.

Нагадаємо, два тижні тому Джонні Депп і Амбер Хьорд нарешті розлучилися. Тепер вже екс-дружина актора таки домоглася, щоби суд закріпив порядок виплати їй компенсації в 7 мільйонів доларів, якого Джонні муситиме дотримуватися.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів