Ніколь Кідман розповість світові правду про розлучення з Томом Крузом - ЗМІ

2 лютого 2017, 17:47

Австралійська актриса Ніколь Кідман, кажуть, готується написати автобіографію про своє життя.

Про плани зірки видати книгу повідомляє "Contact Music", з посиланням на джерела з оточення зірки.

Подейкують, Кідман вирішила, що зараз вдалий час для автобіографії. У ній Ніколь буцімто розкаже усі подробиці про розлучення з Томом Крузом у 2001-му році.

Також актриса має намір написати про життя із чоловіком Кітом Урбаном, який у 2007-му році лікувався від алкоголізму у реабілітаційній клініці.


За словами джерела, 49-річна Кідман вже отримала від видавців попередній контракт із кількамільйонним гонораром. Кажуть, мова йде про 8 мільйонів доларів.

Кідман розповість усе про своїх чоловіків?

"Ніколь відома тим, що ретельно охороняє своє приватне життя. Але я можу гарантувати вам, що якщо вона готова написати автобіографію, то вона розповість в ній усе", - зауважив інформатор.

Нагадаємо, Ніколь Кідман і Том Круз одружилися у 1990-му році напередодні Різдва. Від шлюбу у пари лишилося двоє прийомних дітей - 25-річна Ізабелла й 21-річний Коннор.

Після розлучення з Томом Ніколь закрутила роман з кантрі-музиканта Кітом Урбаном. Актриса вийшла за нього заміж у червні 2006-го. У пари є двійко дівчат - 8-річна донька Сандей Роуз та 5-річна Фейс Маргарет.

А нещодавно з'явилися чутки, що Кідман і Урбан готуються всиновити ще одну дитину. Проте, пізніше актриса спростувала це.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів