Шварценеггер запропонував Трампу віддати йому посаду президента

3 лютого 2017, 12:20

Протистояння між колишнім губернатором Каліфорнії та актором Арнольдом Шварценеггером і новим президентом США Дональдом Трампом набирає обертів.

"Термінатор" опублікував у своєму Twitter відеозвернення до глави держави, в якому пропонує йому помінятися роботами. Таким чином Шварценеггер відповів на критику Трама, який вважає, що Арні гірший телеведучий, ніж він.

Мова йде про телешоу "Підмайстер-знаменитість", обличчям якого колись був новоспечений президент.

"Вони найняли велику кінозірку, Арнольда Шварценеггера на моє місце, і ми всі знаємо, що з цього вийшло", - зазначив Трамп, маючи на увазі низькі рейтинги шоу.


Дональда також заявив, що варто "помолитися за Арнольда і за рейтинги (програми)".

"Гей, Дональде, маю чудову ідею: чому б не помінятися роботами - ти знову будеш керувати на ТБ, тому що такий експерт по рейтингам, а я візьму твою роботу, і люди нарешті зможуть знову спати спокійно", - сказав у відповідь Шварценеггер.

А згодом олії у вогонь долив ще й представник актора. Він опублікував заяву, в якій зазначив, що "Арнольд молиться за те, що президент Трамп почне покращувати свої власні рейтинги, які є найгіршими в історії для нового президента".

Тим часом, ще одна голлівудська актриса висловила своє ставлення до антиміграційного закону Трампа.

Актриса Анджеліна Джолі написала есе в "The New York Times", в якому заявила, що позиція президента, що "мусульмани менш гідні захисту" - це навмисне розвалювання екстремізму.

"Америка прагне миру, тому що "велика частина світу знаходиться всередині Америки", - це слова Рональда Рейгана", - пише Джолі.

"Якщо ми розділимо людей за межами наших кордонів, ми розділимо себе", - упевнена актриса.

Джолі висловила свою думку про антиміграційний закон Трампа

Анджеліна підкреслила, що, як матір шістьох дітей, вона хоче бути упевненою, що її рідна країна безпечна. Але, як зауважила зірка, нинішня політика Трампа принесе більше шкоди, аніж користі.

Нагадаємо, чи не єдиним голлівудським актором який виступив на захист Дональда Трампа став актор Метью МакКонахі. Він упевнений, що його колегам слід зрозуміти й прийняти той факт, що Трамп - новий президент Америки мінімум на найближчі чотири роки.

Відео з Twitter Арнольда Шварценеггера та фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів