Новий емоційний сингл про любов від Едуарда Романюти

8 лютого 2017, 11:45

24-річний український співак Едуард Романюта порадував прихильників виходом нового синглу про любов - "Bad Thing". Послухати новинку можна як на українських так і європейських радіостанціях, на сайті артиста а також через інтернет-магазин iTunes.

Автором нової романтичної композиції "Bad Thing" у виконанні Едуарда став Tushar Apte із США. Пісня присвячена типовій історії стосунків, де вона - порядна дівчина, а її обранець - поганий хлопець. Разом герої готові на все - погане і хороше.


Tushar Apte - відомий автор пісень і продюсер, що живе в Лос-Анджелесі. Він працює з такими артистами, як Стів Аоки (Steve Aoki), Кріс Браун (Chris Brown), Зейн Малик (Zayn Malik), Wild Belle, Адам Левін з Maroon 5 та ін., а також з популярними телеканалами - у тому числі, NBC і BBC.

Новий сингл Едуарда Романюты порадує поціновувачі поп-музики своєю проникливістю, адже це сучасна історія про любов, в якій є те, що ніколи не перестане бути актуальним.

Інформація про артиста: Співак і музикант Едуард Романюта, з України, з дитячих років займається творчістю, перемагаючи у великих музичних проектах. Основне досягнення - це перемога у Молдові в 2015-му році на національному відборі на пісенний конкурс "Євробачення - 2015".

Представляючи Молдову у Відні, Австрія, Едуард успішно виступив у пів-фіналі зайнявши 11-е місце, з піснею "I want your love". З 2011-го року співак плідно співпрацює з Європейськими і Американськими паблишерами (такими як Universal Music Publishing AB, Cosmos Music Publishing AB, Snowflake Musik The Kennel, RoastingHouse Music, Jezzel Music, Wicked Music та ін., з якими за 5 років випустив 13 популярних англомовних пісень. Слухайте в iTunes і дивіться на VEVO.

Придбати пісню на iTunes - https://goo.gl/YWGMGj
Офіційний сайт - http://romanyuta.com.ua
Сторінка на Facebook - https://www.facebook.com/eduardromanyutaofficial

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів