Садальський заявив, що його не пускають в Україну

4 лютого 2017, 10:30

Російський актор Станіслав Садальський поскаржився, що йому закрили в'їзд в Україну, в якій, за його ж словами "йде боротьба зі своїм народом".

Щоправда, поки що лише йдеться про вимогу однієї з громадських організацій внести артиста до "чорного списку". І офіційної заборони на в'їзд Садальському від СБУ немає.

Та росіянин написав у своєму Instagram так, наче він уже не в'їздний.

"В країну, де йде боротьба зі своїм народом, мене - українця по матері - не пускають", - заявив обурено Садальський і виклав копію запиту до СБУ від ГО "Рада громадська безпека", яка й вимагає заборонити актора в Україні.


😩В страну где идет борьба со своим народом, меня украинца по матери не пускают👈🏾👁👁👁👁👁Низький вам уклін . Хай сидять у своєму мухосранске*))))) (была поставлена резолюция на оригинале этого доноса ------------ Україна - це Європа. *мухосранск , я так понимаю это Москва?! И ещё....-ст.35 Конституции Украины записано: "Каждый имеет право на свободу мировоззрения"! А вы бы поехали сегодня в Украину?⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔⚔ #украина #запретнаялюбовь #киев #одесса #угрозы #одесскаякиностудия #донос #полицай #россия #гражданскаявойна #россиямоялюбовь #жаль #невероятно #вджазетолькоженщины

Фото опубликовано Станислав Садальский (@stassadal) Фев 2 2017 в 9:57 PST

"Низький вам уклін. Хай сидять у своєму мухосранську. (Була поставлена резолюція на оригіналі цього доносу). Україна - це Європа. Мухосранськ, я так розумію, це Москва?! І ще - ст. 35 Конституції України: "Кожен має право на свободу світогляду"!" - згадав артист Конституцію України.

Нагадаємо, на початку Майдану в Києві Садальський заявляв, що не варто втручатися в справи України.

Фото з Instagram Станіслава Садальського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів