Пітт відмовляється платити Джолі аліменти?

7 лютого 2017, 11:44

Голлівудському актору Бреду Пітту приписують небажання виплачувати актрисі Анджеліні Джолі аліменти на дітей.

За словами джерела з оточення зірки, на думку Бреда, дружина забажала занадто багато грошей - 100 тисяч доларів щомісяця та ще по 250 тисяч доларів щороку на банківський рахунок кожної дитини, аж поки сума не сягне 5 мільйонів.

Приголомшливу новину про відмову Пітта від аліментів розповсюдила низка світових ЗМІ, зокрема "International Business Times".

Кажуть, актор не має жодних питань з приводу того, що мусить піклуватися про усіх дітей - Меддокса, Пакса, Захару, Шайло і Вів'єн із Нокс. Але Бред не готовий платити гроші Анджеліні, щоб вона одноосібно піклувалася про нащадків.


Та наразі немає жодних офіційних заяв з приводу аліментів від жодної зі сторін.

Пітт не хоче платити гроші Джолі, а хоче сам піклуватися про дітей?

Водночас, кажуть, Джолі сподівається, що їх з Піттом розлучать у найближчі 90 днів.

"Енджі хоче, аби розлучення звершилося у наступні 90 днів, зокрема, й питання про опіку та нерухомість. Але малоймовірно, що (Піттом) буде прийнято усе, чого вона хоче. Вона висунула безглузді фінансові вимоги", - заявили в оточенні Бреда.

Нагадаємо, Пітт і Джолі домовилися виступити "єдиним фронтом" у розлученні, аби, в першу черги, захистити інтереси дітей.

Після цієї заяви актори повернулися до роботи - Анджеліна знялася в рекламі, а Бред - у фотосесії.

Окрім цього, Джолі ще й приписують новий роман - з актором і співаком Джаредом Лето. До того ж, з'явилися чутки, що актриса має намір всиновити ще одне дитя.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів