Lady Gaga: Я пишаюся моїм тілом, і ви пишайтеся своїми

8 лютого 2017, 10:42

Американська співачка Lady Gaga відреагувала на жваві обговорення в соцмережах її фізичної форми, що точаться вже кілька днів після феєричного виступу артистки на "Superbowl".

Особливу увагу інтернет-користувачів привернув живіт артистки. Мережа поділилася на тих, хто заходився фукати на "черево" Lady Gaga, і тих, хто, навпаки, дуже порадів тому, що мегазірка – жива, звичайна жінка і не соромиться цього.

"Я чула, моє тіло зараз є темою обговорень, тож хочу сказати, я пишаюся моїм тілом, і ви маєте також пишатися вашими тілами", - написала сама співачка в Instagram, виклавши своє фото з виступу.

"Не має значення, хто ви і чим займаєтеся. Я могла б навести вам мільйон причин, чому вам не потрібно догоджати комусь або чомусь, щоби досягти успіху. Будьте собою, незламно будьте собою. Ось це – по-чемпіонському. Спасибі велике всім, що підтримуєте мене. Я люблю вас, люди", - додала Lady Gaga.

Нагадаємо, зміни в фігурі Lady Gaga неодноразово ставали приводом для чуток про її вагітність. Сама ж артистка – хоча на той момент їй ще не було 30 років – констатувала, що вона просто старішає, і тому її тіло змінюється.

Фото з Instagram Lady Gaga 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів