Меланія Трамп позивається до британського видання через незароблені гроші

8 лютого 2017, 13:57

Перша леді Сполучених Штатів Меланія Трамп подала судовий позов проти одного з провідних британських таблоїдів.

Жінка американського президента вимагає від "The Daily Mail" 150 мільйонів доларів, стверджуючи, що зіпсована журналістами репутація перешкодила їй запустити власний бренд.

Про це повідомляє "Bloomberg".

Як вказується у позові Меланії, вона збиралася почати випускати одяг, взуття, аксесуари, коштовності, косметику, парфуми тощо. Це була "унікальна нагода, яка буває раз у житті", але перша леді її втратила – через публікацію про те, що колись вона буцімто працювала в ескорті.

Це повторний позов Трамп до "Mail Media Inc.". Вона подавала перший у вересні, але зробила це у Меріленді, і суд вирішив, що не може розглядати його, бо компанія-відповідач не має відношення до цього штату. Тож 7-го лютого Меланія подала позов, на сей раз у Нью-Йорку.

 Меланія Трамп тягне до суду видання, яке не дало їй заробити

Як відомо, ще Меланія Трамп позивається до блогера, який заявив про її "повійське" минуле.

"Це позов чітко дає зрозуміти, що вона постраждала, бо не може заробити багато грошей на своєму статусі першої леді", - прокоментував цю історію Річард Пейнтер, який працював радником із питань етики Білого дому за часів президентства Джорджа Буша-молодшого.

"Це є очевидним порушенням стандартів професійної поведінки федеральних службовців, коли президент дозволяє своїй дружині отримувати фінансовий зиск із його правління", - підкреслив він.

Адвокат Меланії Трамп тим часом заявив, що перша леді "не має жодного наміру використовувати свій статус заради прибутку і не робитиме цього".

Але й ніде дітися від того факту, що у січні на офіційному сайті Білого дому з'явилася згадка про лінію прикрас Меланії Трамп. Її прибрали після того, як це потрапило в новини.

Нагадаємо, хоча дружина Дональда Трампа називає наклепом твердження, що вона працювала в ескорті, те, що еротик-моделлю вона таки була, спростувати ніяк не можна. Адже в мережі збереглося чимало пікантних фото першої леді.

Фото з Twitter Меланії Трамп 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів