Кейт Мосс розповіла, як вчилася роздягатися. ФОТО

8 лютого 2017, 14:41

Британська супермодель Кейт Мосс, яка незабаром святкуватиме 30 років своєї кар'єри, знялася у новій фотосесії та згадала про те, як її вчили роздягатися.

У новому номері журналу "W" 43-річна красуня позує з моделлю Лукою Ісааком. У кадрі Кейт постає брюнеткою, яка відпочиває в компанії юного чоловіка у панчішках. Не обійшлося й без оголення з боку Мосс.

Чорнява Мосс приголубила хлопця у панчішках

Та Кейт, яку у віці 14 років в аеропорту Нью-Йорка помітив скаут з модельного агентства, зізналася, що мистецтву роздягатися їй довелося вчитися. Про це пише "The Daily Mail".

"З самого початку фотографи завжди змушували мене знімати одяг, навіть не зважаючи на те, що мені взагалі не подобалося моє тіло. Я просто повинна була звикнути почуватися комфортно голою", - пояснила модель.

Модель вже 30 років працює на подіумі та в кадрі

Згадала Мосс й про свого екс-коханця, актора Джонні Деппа. Коли в красуні запитали, чи, бува, Депп не був її підлітковою мрією, вона відповіла:

"Ні. В дитинстві я була закохана в Роба Лоу (американський актор). Його плакат висів на моїй стіні".

Мосс довелося вчитися роздягатися на камеру

Наостанок Кейт розповіла про те, коли й з ким стався її перший поцілунок.

"На шкільній дискотеці, з хлопцем на ім'я Ліам. Це було чудово. Ми танцювали повільний танець під "Careless Whisper", - пригадала вона.

Нагадаємо, днями в мережі уже з'явилося фото голої Мосс для глянцю.

Фото Instagram

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали