"Чорно-білий" Тімберлейк: У мене не було нормального дитинства

10 лютого 2017, 15:26

Американський співак і актор Джастін Тімберлейк не хоче, аби його син був позбавлений дитинства, як він сам.

Про те, як йому було важко на початку батьківства та те, чи хоче він, аби їхній з Джессікою Біль 2-річний малюк Сілес пішов у шоу-бізнес, Джастін розповів в інтерв'ю "The Hollywood Reporter".

Тімберлейк також знявся у чорно-білій фотосесії для видання.

"Мені було десь 15 або 16 років. Ми щойно відіграли концерт в Німеччині на фестивалі, на величезному полі. І пізніше, коли ми були в автобусі, який віз нас по грунтовій дорозі, я подивився у вікно і побачив, що купа дівчат бігли за нами", - згадав про свої перше відчуття слави співак.


Тімберлейк згадав про дитинство

"Я думаю, ми всі можемо погодитися, що у мене не було нормального дитинства", - сумно додав Джастін.

У той час, як Джессіка Біль уже казала, що не хоче, аби їхній син "уляпався в шоу-бізнес", Тімберлейк не такий категоричний щодо цього питання.

"Чи хочу я, щоб моя дитина йшла моїм шляхом? Ви знаєте, я досі не зміг відповісти собі на це питання. Якщо він захоче, то я вважаю, що міг би навчити його деяких речей і попередити про те, чого не треба робити", - пояснив свою позицію актор.

Співак пояснив, чого хоче для сина

Зірка зауважив, що не знаходить слова подяки за те, що йому довелося випробувати в якості батька, разом з дружиною Джессікою. Раніше Джастін порівнював народження дитини із виходом з Матриці. Тепер же називає перші місяці батьківства справжнім пеклом.

"По-перше, він (син) зламав мене. Перші вісім місяців я відчував себе людиною, яка балансує тарілками на паличках", - зізнався зірковий татусь.

Тепер же, коли малюк уже підріс, Тімберлейк каже: "Спостерігаючи за тим, як він стрибає під пісню "Can not Stop the Feeling!" і починає вивчати слова в тексті - це найнеймовірніше видовище".

Нагадаємо, минулого року з'явилися чутки, що Джастін й Джессіка вже й не проти завести ще одну дитину.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів