Кеті Перрі: Мода – це форма комунікації

11 лютого 2017, 10:20

Американська співачка Кеті Перрі вважає те, як ми вдягаємося, способом спілкуватися зі світом, доносити йому наш настрій.

Тому артистка вже давно не зважає на думки інших стосовно свого стилю.

Про це Кеті розповіла "People".

"Я плюнула на те, що люди про мене думають. Мене оточує прекрасна група людей, до якої я дослухаюся та чию думку ціную", - поділилася Перрі.


Кеті Перрі самовиражається через свій одяг

Кеті по цимбалах, що пишуть їй хейтери в Instagram і Twitter. Коментарів вона більше теж не читає.

"Мода – це спосіб самовираження! Ми можемо сказати, що ми веселі чи романтичні, чи серйозні, чи саркастичні просто тим, як ми представляємо себе", - зазначила артистка.

Вона пригадала, як щойно приїхала в Лос-Анджелес та за недорого створювала власний стиль, купуючи цікаві речі на барахолках та у вінтажних крамницях.

"Якось я знайшла туфлі у вигляді песиків-далматинців. У них були вушка, які рухалися, і язичок стирчав. Це була така промовиста річ", - розказала Перрі.

"Ось що прекрасно в моді. Це форма комунікації. Ти не мусиш починати палити, щоби заговорити з кимось. Можеш просто надягти класне взуття. Воно зламає лід", - додала артистка, котра саме випускає власну колекцію взуття.

Нагадаємо, Кеті Перрі нещодавно перефарбувалася в білявку. Такий сюрприз вона зробила на 40-річчя своєму хлопцю Орландо Блуму.

Фото з Instagram Перрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів