Стріп отримала нагороду за підтримку ЛГБТ і знов "проїхалась" по Трампу

13 лютого 2017, 12:12

Оскароносна зірка Меріл Стріп продовжує троллити президента США Дональда Трампа, не називаючи його імені в своїх публічних виступах, але роблячи так, щоби йому гикалося.

У своїй промові на урочистому заході "Human Rights Campaign", де її було нагороджено за підтримку ЛГБТ, Меріл процитувала твіт американського керманича про те, що вона буцімто є найбільш переоціненою актрисою Голлівуду.

Повний текст її промови наводить сайт "Gothamist".

"Так, я найбільш переоцінена, надмірно прикрашена і, наразі, та актриса, яку найбільше лають… серед мого покоління. Але саме тому ви мене сюди й запросили, чи не так?", - сказала Стріп.

Актриса зізналася, що радше сиділа б удома, читала, порпалася б у садку та завантажувала посудомийну машину, ніж виступала б зі сцени. Але права мовчати її позбавляє "вага всіх нагород", які вона отримала упродовж своєї кар’єри.

"Соромно і страшно ставити собі на лоба мішень. Через це ти стаєш ціллю різноманітних атак та армій людей у коричневих сорочках (вочевидь, мається на увазі "нацистів"), ботів та ще гірших людей, і єдине, чому ти можеш це робити – це коли ти відчуваєш, що мусиш. Мусиш! У тебе немає вибору. Ти мусиш", - заявила Меріл.

Меріл Стріп нагородили за підтримку ЛГБТ

Зло процвітає, коли добрі люди сидять, склавши руки, підкреслила зірка. Й не варто дивуватися тому, що глибокі зміни в суспільстві здійснюються дуже непросто, і що не всі з ними згодні.

"Але якщо ми переживемо цей небезпечний момент… Якщо цей катастрофічний інстинкт мститися не приведе нас до ядерної зими, ми муситимемо дуже подякувати нашому нинішньому лідерові, бо завдяки йому ми усвідомлюємо, наскільки крихкою насправді є свобода", - зазначила Стріп.

Зі слів актриси, країна нині бачить, як влада в руках "управлінця" обертається проти народу, проти конституції та Білля про права.

"Батіг управлінця через Twitter шмагає та залякує, карає та принижує, делегітимізує пресу та всіх уявних ворогів зі спазматичною регулярністю та легко провокованою передбачуваністю", - сказала Стріп.

Також у своїй промові кінозірка закликала поважати свободу релігій та право кожної людини жити, бути вільною та йти до свого щастя.

Нагадаємо, в своїй промові на "Золотому глобусі" Меріл Стріп говорила про наділену владою людину, яка своїм прикладом пропагує приниження інших та насильство. Дональд Трамп за це визвірився на актрису в своєму Twitter, змусивши багатьох відомих людей публічно виступити на її захист.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів