Кеті Перрі критикують за злі жарти про лису Спірз

13 лютого 2017, 18:01

Американська співачка Кеті Перрі розгнівала фанатів своєї колеги Брітні Спірз і просто тих, хто вважає неприйнятними жарти про чиєсь психічне здоров'я.

Адже, спілкуючись із журналістами за лаштунками "Греммі", Кеті цілих два рази покепкувала з нервового зриву Брітні, пригадавши випадок, коли та поголилася голову.

Про це пише "Page Six".

"Це останній колір спектру, в який я могла пофабуватися, я вже перебрала їх усі, єдине, що лишилося – це поголити голову, а це я бережу для публічного нервового зриву", - сказала Кеті, обговорюючи свій новий блонд.


Відповідаючи на запитання ж щодо причини нещодавньої паузи в її творчій діяльності, Перрі теж вирішила приплести Спірз.

Жарти Кеті Перрі обурили мережу

"Так, це зветься піклуватися про своє душевне здоров'я… Це фантастично, і я ще не поголила собі голову", - заявила Кеті.

Жарти співачки оцінили далеко не всі. Як пише "NME", користувачі соцмереж тепер вимагають, щоби Кеті офіційно перепросила Брітні за те, що бовкнула.

"Не можна жартувати про проблеми з психічним здоров'ям", - пишуть Перрі.

На думку деяких користувачів, коли публічна людина кепкує з таких речей, це посилює забобони, котрими й так оточені психічні захворювання у суспільстві.

"Кеті Перрі, ви маєте вибачитися перед Брітні Спірз. Посоромтеся, Кеті. Вона ж ніколи ні про кого не каже погано", - звертаються люди до співачки.

Також Кеті Перрі пригадали те, що на відміну від Спірз, із якої вона дозволяє собі сміятися, в неї поки немає жодної "Греммі". А вбрання, в якому дівчина Орландо Блума була на церемонії, порівняли з костюмом Чубакки.

Як відомо, в 2008-му році Брітні Спірз потрапила до психіатричної лікарні. Близькі артистки не на жарт боялися за її життя.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів