Пітт домігся вільного спілкування з дітьми - ЗМІ

16 лютого 2017, 16:28

Голлівудський актор Бред Пітт, схоже, виграв міні-битву у шлюборозлучному процесі з Анджеліною Джолі.

Кажуть, 53-річна зірка домігся того, щоб зустрічатися з дітьми без нагляду психолога. Про це повідомляє "In Touch" з посиланням на власні джерела.

"Він (Бред) став набагато більш помітною фігурою в житті дітей, і вони, здається, почуваються набагато краще тепер, коли всі заспокоїлися", - зауважив інформатор.

В оточенні актора розповіли, що той вже двічі брав дітлахів на ночівлю до свого будинку.


"До кінця лютого або початку березня він сподівається домогтися права забирати їх на тиждень", - додало джерело.

Пітт тепер може бачитися з дітьми без наглядача

Щоправда, з батьком провели час прийомна дочка Захара, а також біологічні діти Шайло, Вів'єн і Нокс. А от двоє старших прийомних синів, Меддокс і Пакс, ще не ночували в Пітта - кажуть, їхні стосунки досі залишаються напруженими.

Як відомо, шестеро спільних дітей Джолі й Пітта - 15-річний Меддокс, 13-річний Пакс, 12-річна Захара, 10-річна Шайло та 8-річні близнюки Нокс і Вів'єн живуть з матір'ю. А їхні зустрічі з татком Бредом суворо контролювалися.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі звинуватила Бреда Пітта в жорстокому поводженні з Меддоксом. Проте Федеральне бюро розслідувань і каліфорнійська соцслужба не знайшли цьому доказів і всі підозри з актора були зняті.

До слова, днями з'явилася інформація, що Джолі намагається поліпшити свій публічний імідж й навіть найняла для цього спеціалістів.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів