Вупі Голдберг прийшла на поміч доньці Трампа

17 лютого 2017, 10:19

Молодша "перша донька" Сполучених Штатів Тіффані Трамп, котра днями стала ізгоєм на модному показі, бо коло неї ніхто не хотів сідати, отримала підтримку з несподіваного боку.

Актриса Вупі Голдберг, котра є однією з зірок, котрі публічно виступають проти Дональда Трампа, простягла їй руку допомоги.

Вона пообіцяла сісти з Тіффані на наступних показах Нью-Йоркського тижня моди. Про це Голдберг заявила в ефірі одного з ток-шоу, пише "The Huffington Post".

"Знаєш що, Тіффані, я збираюся сходити ще на кілька показів. Не знаю, як воно буде, але я сяду з тобою", - звернулася Вупі до доньки президента.


"Бо (на показі) ніхто не говорить про політику. Ти просто дивишся на моду! Вона не хоче говорити про свого тата! Вона дивиться на моду!", - пояснила актриса.

Вупі Голдберг несподівано підтримала дочку Трампа

На думку Вупі, це різні речі: принципово не купляти товари бренду Іванки Трамп та влаштовувати школярське цькування Тіффані.

"Мені здалося, що це некрасиво. Я не хочу говорити про твого тата, але, дівчинко, я сяду коло тебе, бо я була на твоєму місці, коли люди казали, що не сидітимуть поряд зі мною. Я знайду твою дупцю і сяду коло тебе!", - оголосила Голдберг.

23-річна Тіффані відповіла акторці в своєму Twitter.

"Спасибі, я теж із задоволенням сяду з вами!, - написала вона.

Як відомо, під час передвиборчої кампанії Дональда Трампа Вупі Голдберг казала, що розгляне варіант еміграції, якщо він прийде до влади. Політик, у свою чергу, говорив, що буде дуже добре, якщо вона таки поїде геть.

Фото з Twitter Голдберг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів