Джолі дала перше інтерв'ю про розлучення з Піттом

20 лютого 2017, 10:20

Американська акторка Анджеліна Джолі уперше торкнулася в інтерв’ю теми свого розлучення з Бредом Піттом.

Зірка наголосила на тім, що вони, будучи батьками шести дітей, назавжди залишаться сім’єю.

Про це 41-річна Анджеліна поговорила з "ВВС", пише "People".

"Я не хочу багато про це говорити, скажу лише, що це був дуже складний період… і що ми – родина і завжди будемо родиною, ми пройдемо через це та, сподіваюся, станемо сильнішою родиною", - поділилася Джолі.


"Багато, багато людей опиняються в такій ситуації. Уся моя сім'я… всі ми переживаємо важкі часи. Для мене головне – це мої діти, наші діти… для мене головне – це знайти шлях, щоби пройти через це. Ми є та завжди будемо родиною", - додала вона.

Джолі продовжує вважати Пітта своєю родиною

Зі слів акторки, це були непрості кілька місяців, і нині до нового розпорядку та ритму життя призвичаюється і вона, і діти, і домашні улюбленці.

"Зараз у мене такий час, коли всі, просто всі в моїй кімнаті. По двоє собак, по двоє хом’ячків та по двоє дітлахів одночасно. Це чудово. Але зазвичай я прокидаюся, намагаючись розібратися, хто вигуляє собаку, хто почне пекти млинці, і чи почистив хтось зуби", - розповіла Джолі.

На думку акторки, років за п’ять принаймні старші діти вже випурхнуть із гнізда, а вона навідуватиме їх у різних куточках світу і перевірятиме, чи щасливі вони, чи займаються цікавими речами.

"Я лише сподіваюся, що я уособлюю щось, і що я для моїх дітей уособлюю правильні речі та даю їм вірне відчуття того, на що вони здатні, та бачення світу, так, яким воно має бути. Не через призму Голлівуду чи певного способу життя, а справді веду їх у світ, де вони стають розсудливими та всебічно розвиненими людьми", - зазначила Анджеліна.

Нагадаємо, подавши на розлучення з Бредом Піттом, акторка попросила суд надати їй одноосібну опіку над 15-річним Меддоксом, 13-річним Паксом, 11-річною Захарою, 10-річною Шайло і 8-річними Ноксом з Вів'єн.

Лише нещодавно Піттові, який пройшов перевірки соцслужб та ФБР, а також періодично мусить здавати аналізи на наркотики, вдалося домогтися дозволу зустрічатися з дітьми без нагляду психолога.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів