Кім Кардашян зробила собі "нормальний" пупок

20 лютого 2017, 12:19

Американській реаліті-зірці Кім Кардашян приписують зменшення сідниць та вживлення імплантів у щоки, але вона поки що зізналася у лише двох інших косметичних процедурах.

Із тіла красуні днями прибрали розтяжки, що лишилися на ньому від двох вагітностей, а ще повернули їй "нормальний" пупок.

Про це Кім сама розказала в своєму реаліті-шоу, пише "US Magazine".

Зі слів Кардашян, прибирати розтяжки було не так боляче, як вона боялася, а от із пупком довелося помучитися.


Кім мала претензії до свого пупа

"Проводжу суботу з доктором Ауріаном, і це мене, блін, убиває, але воно того варте… Люди, я ніколи не думала, що зможу когось водночас так любити й так ненавидіти", - пожартувала Кім.

"Якщо хтось, у кого є діти, розуміє, що відбувається після їхнього народження з вaшим пупком, як ваш пупок змінюється, тоді ви зрозумієте, наскільки вам потрібен доктор Ауріан, який стягне ваш пупок, щоби він знову мав нормальний вигляд", - поділилася вона.

Цікаво, чи можна розглядати цей крок Кім як її відмову від подальшого дітонародження. Адже дружина Каньє Веста, в якої обидві вагітності були дуже непрості, а під час пологів вона мало не померла, ще вагалася: виношувати їй наступне дитя самій або вдатися до послуг сурогатної матері.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів