"Обпісяному" Трампу присвятили старий "хіт" про Путіна. ВІДЕО

21 лютого 2017, 11:00

У сатиричному американському телешоу "Last Week Tonight" переспівали старий російський "хіт" із дифірамбами Володимиру Путіну – але нова версія "Такого, как Путин" навряд чи політикові сподобається.

Ведучий Джон Олівер вирішив провести "лікбез" для Дональда Трампа, щоби застерегти його, який Путін насправді. А щоби ця інформація якнайкраще до нього дійшла, її донесли в пісенно-танцювальній формі вродливі дівчата.

"Такий, як Путін, може здаватися сильним, але якщо ти так думаєш, то знай, ти помиляєшся. Такому, як Путін, справді щастить, оскільки журналісти гинуть, а він ох…рєнно багатий", - заспівали для Трампа.


"Такий, як Путін, хоче лише влади, він сфальсифікує відеозапис твого "золотого дощу". Це не те, що ми хотіли б побачити – твоє геть обпісяне помаранчеве обличчя", - застерегли президента США дівчата.

А критикам, таким, як Олівер, гьорлзбенд порадив тікати якнайдалі, бо Путін знайде їх та накакає на їхні автівки.

Нагадаємо, подейкують, докази оргії Дональда Трампа з російськими повіями, які на нього дзюрили – це саме той компромат, за допомогою якого російська верхівка маніпулює президентом США. На цю тему вже є чимало жартів і фотожаб.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів