Рікі Мартін розказав про свій фетиш та весілля мрії

22 лютого 2017, 10:19

Пуерториканський співак Рікі Мартін зізнався, що його головний критерій під час оцінки потенційного коханця – чи гарні в того чоловіка ноги.

А ще зірка, заручений із художником Джваном Йосефом, розповів, яким буде їхнє весілля.

Про це пише "Contact Music".

"Я шалено поведений на ногах, просто шалено. Насправді це погано. Буває так: "Привіт, радий познайомитися (а тоді дивлюся вниз) … О так, це може все зруйнувати", - поділився Рікі в нещодавньому ток-шоу.

 Джван, Рікі та 8-річні сини співака: Матео та Валентино

Тож можна припустити, що в Джвана ноги дуже гарні, адже Рікі не приховує, що з ним він дуже щасливий. До слова, познайомилася парочка завдяки Instagram.

Як розповів Мартін, він колекціонує твори мистецтва, і Йосеф спершу зацікавив його, як художник. Чоловіки спілкувалися онлайн півроку, потім зідзвонилися та зустрілися.

Співак сподівається, що вони з коханим скоро здійснять його давню мрію про донечку, бо сини, 8-річні Матео та Валентино "ростуть швидко, мов скажені". Рікі вже знає, яке в них із Джваном буде весілля.

"(Коли гей-шлюби легалізували), я подумав: "Сподіваюся, одного дня я надягну дурнувату обручку та відсвяткую моє кохання, зберу родину і друзів на велике свято, і буде латиноамериканське божевілля". (Наше весілля) – це буде водночас і близькосхідне, і латиноамериканське божевілля. Це буде гучне весілля!", - пообіцяв Мартін.

Нагадаємо, це Рікі зробив пропозицію Джвану, як годиться, ставши на одне коліно. І коханий відповів йому "так".

Фото з Instagram Джвана Йосефа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів