Суд дозволив дочці Преслі не платити аліменти ексу

23 лютого 2017, 11:20

Донька короля рок-н-ролу Елвіса Преслі, 49-річна Ліза Марія здобула перемогу в суді над своїм ексом, музикантом Майклом Локвудом.

Чоловік, який вимагав, щоби Ліза Марія платила йому щомісяця по 40 тисяч доларів подружніх аліментів, упіймав облизня. Суддя прийняв рішення не на його користь.

Про це пише "The Daily Mail".

 Ліворуч Ліза Марія, праворуч її мама Прісцилла Преслі

Як відомо, 55-річний Локвуд просив суд не зважати на їхній шлюбний контракт із Преслі, в якому було прописано, що в разі розлучення ніхто нікому аліменти не платитиме. Чоловік та його адвокати робили акцент на тім, що Майкл не заробляє ні копійчини та, відповідно, не має за що жити, тоді як річний дохід його екс-дружини становить 5 мільйонів доларів.

Але суд на це не зглянувся, а адвокат Лізи Марії порадив позивачу піти попрацювати.

Щоправда, Преслі таки доведеться заплатити за послуги адвокатів Локвуда.

Як відомо, шлюб Лізи Марії та Майкла тривав 10 років. Донька Преслі народила від музиканта двійнят, Фінлі та Харпер, яким зараз 8. Нещодавно зіркова родина опинилася в центрі скандалу через дитячу порнографію, знайдену в комп’ютері Локвуда.

Поки справу розслідує поліція, соціальні служби вирішили тимчасово вилучити з сім'ї дітей. Зараз онучками опікується Прісцилла Преслі.

Фото з Twitter Преслі 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів