Мадонна показала пустощі з доньками

26 лютого 2017, 09:40

Американська співачка Мадонна не перестає демонструвати користувачам свого Instagram, як добре просувається інтеграція в її родину новеньких дівчаток - 4-річних Стелли та Естер, яких вона нещодавно вдочерила.

На черговій світлині 58-річна поп-діва борюкається з малечею.

Мадонна бавиться з новими донечками

Нагадаємо, перед цим Мадж викладала фото, на якому зображені всі її прийомні нащадки - Мерсі Джеймс, Девід Банда та двійнята. Як відомо, всіх чотирьох аристка взяла з сиротинців Малаві.

Щоправда, вдочеріння Мерсі супроводжувалося скандалом: адже від початку малавійський суд відмовив співачці, але вона подала апеляцію. І саме напередодні доленосного рішення переказала на рахунок африканської держави 20 мільйонів доларів. Ходила версія про хабар, який Мадонна дала за дитину. Але сама зірка запевнила, що виділила гроші на благодійність.


Як відомо, з шокуючою заявою днями виступив біологічний батько Стелли та Естер, який раніше, на суді дав свою згоду на вдочеріння дівчаток. Він заявив журналістам, що його одурили, запевнивши, що доньки їдуть до багатої пані лише тимчасово, щоби здобути хорошу освіту. Чоловік буцімто й гадки не мав, що Мадонна забирає його доньок назавжди.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів