"Найгіршим" Аффлеку й Айзенбергу дали по малині

26 лютого 2017, 10:46

Голлівудські актори Бен Аффлек і Джессі Айзенберг стали лауреатами антипремії "Золота малина". А от минулорічного власника "малини", актора й режисера Мела Гібсона цього року реабілітували.

25-го лютого відбулася церемонія вручення своєрідного анти-"Оскару", традиційно за добу до вручення головної кінонагороди світу.

Про тих, хто став найгіршим в кіноіндустрії на думку експертів "Золотої малини" пише "Rolling Stone".

Чимало "малин" зібрала стрічка "Бетмен проти супермена: Світанок справедливості". Зокрема, найгіршим сценічним дуетом було визнано Бена Аффлека і Генрі Кевілла.


Аффлек і Кевілл отримали малину

А Джессі Айзенберга отримав антивизнання за роль другого плану у цій стрічці.

Фільм також відзначили в номінаціях "найгірший сиквел" та "найгірший сценарій".

Найгіршим фільмом 2016-го року визнано документальну стрічку "Америка Гілларі: таємна історія Демократичної партії". Режисер фільму Дінеш Ді Сауз, який виголошував закадровий текст, був визнаний найгіршим актором. Його ж названо і найгіршим режисером.

А у номінації "найгірша актриса" була відзначена Ребекка Тернер, яка й зіграла колишню учасницю президентських перегонів в США.

Приз, який дістається лауреатові або номінанту "Золотої малини" минулих років, який реабілітувавася й зробив якісний продукт, цього року віддали Мелу Гібсону за режисерську роботу над військовою стрічкою "З міркувань совісті". До слова, ця робота Гібсона претендує аж на шість "Оскарів", у тому числі й за режисуру.

Нагадаємо, минулого року врожай малини зібрав фільм "50 відтінків сірого".

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів