Найзагадковіший артист українського шоу-бізнесу ROZHDEN ступив на новий етап своєї творчості

2 березня 2017, 10:00

Його немає в світській хрониці і на богемних заходах. Його немає в чартах телеканалів і серед номінантів на музичні премії. Відокремлений від усього українського шоу-бізнесу ROZHDEN займає особливу нішу і завойовує серця своїх слухачів виключно творчістю, яка відрізняється унікальністю і душевністю.

Завершивши свою участь в національному відборі Євробачення, ROZHDEN готовий підкорювати нові вершини. Кілька днів тому відбулася прем'єра нового альбому R2, який помітно відрізняється від першого альбому по саунду і подачі. Музичні критики вже назвали цей альбом новим рівнем у творчості музиканта і пророкують йому успіх в поп-культурі.

ROZHDEN давно відомий своєю щирістю як в піснях, так і на живих виступах. Зворушливий вокал з хрипотою, який пізнаваний з першого слова, нетривіальні музичні замальовки з таких напрямків як легкий вінтажний рок-н-рол, ритмічна електроніка і класика ритм-н-блюзу залишаються в пам'яті надовго. Його просто неможливо сплутати з іншим артистом, кожна його пісня - це окрема історія про кожного з нас. Варто помітити, що живі концерти музиканта відрізняються камерністю, душевністю і відмінним звуком.


10 березня в клубі Bel Etage відбудеться великий сольний концерт ROZHDEN, де можна буде почути новий альбом живцем, а також вже відомі всім пісні - "Знаєш", "Пустяк", "Роса," Ні ти, ні я ".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів