Конфуз на "Оскарі" назвали "помстою ДіКапріо"

28 лютого 2017, 12:18

До конфузу із оголошенням найкращого фільму на цьогорічному "Оскарі" приплели актора Леонардо ДіКапріо.

Користувачі соцмереж припускають, що зірка "Титаніку" міг бути причетним до того, що спершу ведучий назвав переможцем фільм "Ла Ла Ленд", а потім з'ясувалося, що насправді найкращим фільмом визнано "Місячне сяйво".

На думку блогерів, таким чином ДіКапріо помстився кіноакадемії, яка довго не давала йому омріяну статуетку, пише "The Independent".

Як відомо, на правах минулорічного переможця саме Лео вручав приз "Найкраща актриса" Еммі Стоун за роль у "Ла Ла Ленді". Як припускають деякі коментатори, потім ДіКапріо міг покласти конверт з ім'ям Стоун "кудись не туди" або ж віддати його одному з продюсерів, що нібито й призвело до помилки при оголошенні найкращого фільму.


Адже конфуз на "Оскарі" стався саме через те, що ведучий премії отримав конверт із іменем Емми Стоун, тому він і оголосив переможцем у номінації "Найкращий фільм" "Ла Ла Ленд".

Цікаво, що сама актриса стверджує, що її конверт весь час був при ній. Та, певно, ведучому видали дублікат.

Нагадаємо, минулого року Леонардо ДіКапріо нарешті з шостої спроби отримав "Оскар" як "Найкращий актор". До цього багато років зірка був серед номінантів на престижну кінонагороду, але весь час лишався ні з чим. Боротьбу Лео за "Оскар" навіть перетворили на мем.

Фото Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів