Джиліан Андерсон: Жінка не мусить просто служити дітям

28 лютого 2017, 17:41

Американська актриса Джиліан Андерсон вважає, що лише жінка в праві вирішувати, присвячувати себе кар’єрі чи материнству, або поєднувати те і інше.

А от коли її функцію зводять до "служіння" нащадкам, яких вона народила – це повна "х…йня".

Про це Джиліан сказала в інтерв'ю журналові "Red", пише "Contact Music".

Андерсон вважає, що лише жінка має вирішувати, ким їй бути

"Я мала таке уявлення, що ми – просто оболонка – ми народжуємо, і наша біологічна функція – це служити створінням, яких ми народили. І це – х…йня", - поділилася 48-річна Андерсон, котра має доньку і двох синів.


"Правильно має бути, щоби жінки приймали рішення залишити роботу та бути з дітьми, і щоби було нормальним говорити про те, що стає для тебе важливим. Будь-як версія себе цінна та гідна", - зазначила зірка.

Зокрема в самій Андерсон поєднуються і чоловічі, і жіночі риси.

"Я в своєму житті маскулінна, так би мовити, але я приймаю цю співіснуючу частину себе, і це не означає, що я підлаштовуюся під усталені визначення того, якими жінки мають та не мають бути, або як мають вдягатися", - сказала актриса.

Джиліан на Жіночому марші

Також Андерсон, котра брала участь у нещодавньому Жіночому марші, заявила, що вірить у жіночу солідарність. Вона вважає, що замість боротися поодинці, жінки мають узятися за руки та виступати як одна спільнота.

Нагадаємо, кілька років тому зірка "Секретних матеріалів" та "Краху" розповіла, щов неї були стосунки не лише з чоловіками, а й із жінками.

Фото з Instagram Андерсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів