Кейт Міддлтон почала лікуватися від булімії – ЗМІ

1 березня 2017, 11:45

Подейкують, дружина британського принца Вільяма, Кейт Міддлтон нарешті наважилася визнати, що не в змозі самостійно впоратися з небезпечним розладом харчової поведінки.

35-річна герцогиня звернулася до спеціалістів, щоби вилікуватися від булімії.

Про це повідомляє "Ace Showbiz" з посиланням на "National Enquirer".

За свідченням джерела видання, досі Міддлтон уперто заперечувала, що регулярно викликає в себе блювання, тоді як Вільям неодноразово сварився з нею та закликав схаменутися й лягти до закладу реабілітації.

Тим, хто врешті змусив Кейт прийняти непросте для неї рішення, став маленький принц Джордж.

 Кейт Міддлтон лікується від булімії?

"Джордж зайшов на кухню і застав Кейт у сльозах. "Що з тобою, мамусю?", - спитав він. "У тебе вава?", і тоді Міддлтон усвідомила, що так далі тривати не може. Це все перевернуло в очах Кейт", - розповів інформатор.

Станом здоров'я онукової жінки не на жарт стривожена й Її Величність.

"Королева Єлизавета боїться за життя 35-річної красуні, вона помітила, що вага Кейт продовжує стрімко знижуватися. Те, що Кейт стала схожа на скелет, пробудило болісні спогади про її свекруху, якої вона ніколи не знала – покійну принцесу Діану, яка теж таємно страждала на булімію", - додав співрозмовник видання.

Нагадаємо, підозри, що в Кейт Міддлтон розлад харчової поведінки, з'явилися в січні. ЗМІ звернули увагу на характерні травми на її руках.

Як відомо, також подейкують, що булімія настільки виснажила тіло Кейт, що вона фізично не в змозі виносити третю дитину, про яку мріє.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів