Обами випустять мемуари та поб'ють рекорд Клінтона

2 березня 2017, 14:38

Екс-президент США Барак Обама та його дружина Мішель випустять мемуари, в яких розкажуть читачам про роки, проведені в Білому домі.

Колишня перша пара Америки вже підписала угоду з видавництвом і, подейкують, заробить на книжках понад 60 мільйонів доларів.

Таким чином Обами поб'ють рекорд Білла Клінтона, чия книга спогадів "Моє життя" у 2004-му році продалася за 15 мільйонів.

Про це пишуть "Time" та "The Guardian".


"Ми в захваті, що продовжуємо видавницьке партнерство з президентом та пані Обамою. Своїми словами та своїм лідерством вони змінили світ…", - повідомив керівник видавництва "Penguin Random House ".

Обами засіли за мемуари

"Ми з нетерпінням чекаємо на спільну роботу з президентом і пані Обамою, щоби зробити кожну з їхніх книжок видавницькою подією світового масштабу, безпрецедентного значення", - додається в офіційній заяві.

Дата виходу мемуарів поки невідома. Але повідомляється, що значну частину зароблених на них коштів Обами планують віддати на благодійність.

Мішель і Барак записуватимуть свої спогади окремо, але права на них продали видавцям "одним пакетом".

Як відомо, подружжя – не новачки в письменництві. Зокрема бестселерами стали Баракові книги "Мрії мого батька" та "Відвага надії". А Мішель у 2012-му році випустила книгу про своє улюблене хобі – городництво.

Нагадаємо, наступниця Мішель Меланія Трамп пообіцяла зберегти її городик коло Білого дому і садочок з трояндами.

Фото з Twitter Обами

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів