Блум після "несерйозного" роману з Перрі вже закрутив із іншою?

2 березня 2017, 16:50

Подейкують, роман британського актора Орландо Блума та співачки Кеті Перрі ніколи не був настільки серйозним, як усі вважали. Парочка й не думала про одруження, просто добре проводила час разом.

Про це розказали друзі колишньої парочки "People".

"Між ними ніколи й не планувалося нічого серйозного. Коли це почалося, то вона фактично була налаштована так: "Розважуся поки що", - повідомило джерело, наближене до Кеті.

Тим часом друг 40-річного Блума розповів, що актор був "щасливий та задоволений" із Перрі, але не налаштований ні на що серйозне.

 У Кеті та Орландо був просто легкий романчик?

Зі слів джерела, в останні кілька тижнів 32-річній Перрі та Блуму доводилося докладати все більше й більше зусиль, щоби лишатися разом, тож усе логічним чином підійшло до завершення.

"Оскільки це не було чимось довгостроковим, просто настав час зробити перерву", - резюмував інформатор.

"Для неї цей розрив не був тяжким", - запевнив співрозмовник видання, додавши, що з попереднім бойфрендом, Джоном Мейєром Кеті розходилася значно болісніше.

Тим часом Орландо вже приписують нову пасію. На одній із вечірок перед "Оскаром" актора бачили в товаристві доньки президента компанії "Global Green" Леса МакКейба, симпатичною брюнеткою Ерін.

Як пише "The Daily Mail", вони провели разом весь вечір, пили вино і теревенили.

Нагадаємо, Кеті та Орландо днями зробили спільну заяву, в якій оголосили, що роблять перерву в стосунках. Їхній роман тривав рік.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів