Бойфренд Кейт Мосс зняв її для глянцю

7 березня 2017, 15:02

Схоже, стосунки британської супермоделі Кейт Мосс та її молодого залицяльника, графа Ніколая фон Бісмарка, не лише тривають, а й вийшли на новий, творчий рівень.

Він зняв 43-річну Кейт для "Vogue UK", пише "The Daily Mail".

Фотосесія Мосс стала дебютом їхньої співпраці. Власне, і для "Vogue" модний фотограф фон Бісмарк ще ніколи не знімав.

На правах редактора авторитетного глянцю Кейт представила в квітневому номері кількох своїх протеже та розповіла, яка вона, як модельний агент.


"Я ставлюся до них по-материнському, я не хочу, щоби дівчата почувалися невпевнено", - поділилася Мосс.

Нагадаємо, власну агенцію по роботі з талантами Кейт відкрила торік. Причому красуня не планує зосереджуватися виключно на моделях, її цікавлять також юні актори, танцівники, співаки тощо.

Як відомо, роман Кейт із нащадком Отто фон Бісмарка Ніколаєм триває вже кілька років. Неодноразово ходили чутки як про заручини парочки, так і про їхній остаточний розрив.

До слова, подейкують, незабаром Інтернет-користувачі милуватимуться іншими цікавими фото Кейт Мосс. Як пише "Daily Star", невідомі хакери украли знімки, зроблені в день весілля красуні з музикантом Джеймі Хінсом - і вони особистого характеру. Авторами світлин буцімто є відомі фотографи Маріо Тестіно і Террі Річардсон, але ці роботи не призначалися для перегляду широким загалом.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів