З охоронця Лободи зняли звинувачення у пограбуванні журналістки

7 березня 2017, 17:59

Охоронця співачки Світлани Лободи, який, за словами журналістів "1+1", напав на них та пограбував, не вдалося звинуватити у розбої за статтею 287.

Про це радісно повідомила продюсерка Лободи Нателла Крапівіна у себе на сторінці.

"Як не намагалися журналісти "1+1" на чолі зі своїм "мишачим королем" Дубінським, як не намагалися підтасовувати інформацію і фабрикувати сюжети, вибудовуючи на моїх, вирваних з контексту, фразах, їм не вдалося звинуватити нашу службу безпеки в грабежі і розбійному нападі. У мене на руках офіційний висновок правоохоронних органів, де чорним по білому зазначено, що всі звинувачення за статтею 287 зняті!", - написала Нателла.

"Можливо, Микола (охоронець - ред.), злякавшись за безпеку сім'ї Світлани, відреагував дещо різко, але, на мій погляд, абсолютно вірно, і завадив журналістськый діяльності, яка по суті своїй є нічим іншим, як замовлення на Лободу", - заявила продюсерка.


Нагадаємо, скандал розпочався 5-го березня, коли журналіст Олександр Дубінський повідомив про напад охоронців Лободи на його колег. Після цього він же закликав бойкотувати концерт співачки у столиці.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів