Вагітну доньку президента Киргизстану засудили за фото у спідньому

9 березня 2017, 16:07

Дочка президент Киргизстану Алмазбека Атамбаєва Алія Шагієва викликала невдоволення тим, що показала свій вагітний живіть у спідній білизні.

Днями 20-річна жінка опублікувала в соціальних мережах фотографію й оголосила про те, що чекає на дитину, пише "24.kg".

"Зараз йде 39-40 тиждень вагітності, і я перебуваю на найвищій точці натхнення, яку я могла коли-небудь уявити", - заявила Алія.

"Близько тижня тому я стала писати про все чесно, подекуди з матами, дозволила собі бути собою, незалежно від того, якою мене очікують бачити інші, і мені стало так легко і просто", - додала вона.


Наймолодша президентська донька зауважила, що ще влітку їй хотілося сховатися в мушлю від надмірної уваги суспільства. Саме тоді ще 19-річна Алія вийшла заміж за 24-річного чоловіка на ім'я Костянтин, з яким познайомилася в Інтернеті ще в 15-річному віці.

Це фото Алії викликало неоднозначну реакцію

Та нині все змінилося: "Мені хочеться ділитися простими буденними розповідями, називати все своїми іменами, руйнувати уявлення людей про те, що я сер* полуницею на золотому унітазі. І спасибі велике всім, хто читає і підтримує мене".

Та не всі сприйняли відвертість Алії. Дівчину, яка навчається на художника, поспішили засудити за "надто відверте" фото. Мовляв, така фотографія є неприйнятною для дочки глави держави.

Згодом Алія Шагієв опублікувала в Facebook свою відповідь, в якій пояснила, що поняття "нескромність" може змінитися будь-якої миті:

"Отже, чому я "не посоромилася" викласти фото, незважаючи на те, що "це непристойно", і чому всім людям, поставили це питання, варто бути розумнішими?... Норми, ідеї "нескромність" дуже розпливчасті, видозмінюються в залежності від культури, часу та інших факторів, тому сперечатися про них немає сенсу. Звідки нам знати, що буде соціально прийнятним через кілька поколінь?".

На думку Алії, можливо, скоро жінки отримають право ходити з оголеною груддю.

"Я, на жаль або на щастя, не стою з оголеними грудьми, тим не менш, все одно отримала заяви на кшталт: "Ти виглядаєш, як повія!". Зверніть увагу, що це слово відносять переважно тільки до жінок, і логіка людей, що використовують це вираз, така: у чоловіків є право на придбання сексуального досвіду, а у жінок - немає, тому що бути жінкою - це бути не зовсім людиною, мати менше прав і, отже, належати чоловікові", - написала дочка президента.

"Моє тіло - не предмет для оцінки його сексуальності. Якщо ви побачили на фотографії сексуальний, непристойний підтекст - це ваші проблеми. Вагітність - це материнство, а не секс і пристойності", - додала вона.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів