Сестри Олсен відкупилися від судової тяганини

10 березня 2017, 12:23

Американські актриси й дизайнерки, сестри Мері-Кейт і Ешлі Олсен погодилися виплатити десятки тисяч доларів інтернам, які працювали на них понаднормово й безкоштовно.

Про те, що зірки вирішили розщедритися на 140 тисяч доларів для 185 інтернів, аби "уникнути довготривалої судової тяганини", пише "The Daily Mail".

Сестри Олсен мають власну бізнес-імперію, вартість якої оцінюється в 300 мільйонів доларів. Та своїм інтернам актриси не платили ані копійки. Зрештою, втомлені молоді люди просто подали на зірок до суду. Це сталося ще в 2015-му році.

Сестра Олсен нарешті розщедрилися на гроші

Та навряд чи інтерни дуже раді тій сумі, яку нині виділили для виплат Мері-Кейт і Ешлі. Адже, фактично, кожен з працівників отримає чистими лише по 530 доларів. А решта грошей піде на оплату адвокатів.


Це при тому, що найдешевша майка з дизайнерської лінії Олсен коштує 260 доларів, а двобортне вовняне пальто - майже 6 тисяч доларів.

До слова, Мері-Кейт підтвердила, що вийшли заміж за зведеного брата колишнього президента Франції Ніколя Саркозі Олів'є, пише "Contact Music".

"У мене є чоловік", - сказала дівчина,

Як відомо, про те, що пара зіграла весілля стало відомо в 2015-му році.

Нагадаємо, колективний позов проти сестер було подано в 2015-му році. У ньому йшлося, що інтерни працювали по 50 годин на тиждень. Вимогою було сплатити мінімальну заробітну платню та понаднормові.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів