Пітт хоче повернути дружбу з Клуні?

10 березня 2017, 16:36

Голлівудський актор Бред Пітт, який уже поновив спілкування з екс-дружиною Дженніфер Аністон, тепер, кажуть, має намір відновити дружбу й з актором Джорджем Клуні.

Подейкують, давні друзі фактично перестали спілкуватися через те, що Анджеліна Джолі недолюблювала Амаль Клуні.

Та тепер, коли Пітт розлучається з Джолі, він хоче повернути собі друга, пише "Ace Showbiz".

"Енджі не могла терпіти Амаль. І не тому, що Амаль була недоброю або грубою, а лише через те, що Енджі заздрила їй", - розповів інформатор.


"Амаль упевнена, успішна і шанована в політичному світі, в той час як Анджеліна знає, що люди досі сприймають її лише як актрису, незважаючи на її інші досягнення", - додало джерело.

Пітт і Клуні можуть відновити дружбу

Кажуть, через нелюбов до Амаль Анджеліна навіть заборонила Пітту бути на весіллі Клуні в 2014-му році.

"Знадобилося час для того, щоб Джордж пробачив і прийняв Бреда, тому що той зробив йому дуже боляче. Але він розуміє, що Бред просто був у шлюбі з Енджі", - розповіли в оточенні зірок.

Нагадаємо, між Піттом і Джолі досі триває шлюборозлучний процес. Щоправда, пара таки зуміла домовитися, щоб слухання проводилися в закритому режими.

Та нещодавно з'явилися чутки, що Анджеліна переймається тим, що громадськість більш прихильна до Пітта, а не до неї. Кажуть, актриса навіть найняла спеціалістів, які допоможуть відновити її імідж.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів