"Kids Choice Awards": переможниця Гомес та "близнюки" Кері з сім'єю

13 березня 2017, 10:18

У Лос-Анджелесі відбулася традиційна щорічна церемонія вручення премії "Kids Choice Awards".

Цього року серед найбільших улюбленців дітлахів опинилися співачка Селена Гомес, діджей Келвін Харріс та актор Кевін Харт.

Про це пише "Billboard".

Звання "Найулюбленіших телезірок" отримали 16-річний актор Джяйс Норман та співачка Зендая. А "Найулюбленішими кіноакторами" визнали зірок "Мисливців за привидами" – Кріса Хемсворта та Меліссу МакКарті.


Зендая та її юні фанати

"Найулюбленішим лиходієм" став Кевін Харт – його голосом балакає кролик Сніжок у оригінальній версії мультфільму "Секрети домашніх тварин" (українською цього персонажа озвучив Сергій Притула). До слова, цей самий кріль переміг і в номінації "Найбажаніша хатня тваринка".

А "Найкрутішим героєм" діти обрали "Капітана Америку" Кріса Еванса.

"Найулюбленішим гуртом" стали дівчата "Fifth Harmony", а "Найулюбленішим співаком" та "Найулюбленішою співачкою", відповідно, Шоун Мендес та Селена Гомес.

Селену Гомес обрали "Найулюбленішою співачкою"

"Найулюбленішими новими артистами" визнали колектив "Twenty One Pilots", а в діджейській номінації переміг Келвін Харріс.

Співачка Мерайя Кері жодної статуетки не отримала, зате, безперечно, стала зіркою вечора завдяки "фемілі луку", який вигадала для себе, екс-чоловіка Ніка Кеннона та їхніх двійнят Монро та Мороккана.

Мерайя з донькою стали "близнючками"

Як відомо, попри те, що Мерайя нині має молодого бойфренда, а Нік завів дитинку з іншою, колишнє подружжя зберегло дуже теплі стосунки.

А тато Нік вбрався як син Мороккан

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів