"Вагітна" Адель їздить у коробці

13 березня 2017, 13:01

Британська співачка Адель, котра зараз гастролює у Австралії, радує публіку все новими й новими сюрпризами.

Стало відомо, як зірка потрапляє на сцену так, щоби цього не бачила публіка, а ще, імовірно, 28-річна артистка вагітна другим дитям.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

У своєму Instagram Адель виклала "туалетне" фото, на якому тримає долоню на животі, і шанувальники сприйняли це як натяк на її цікавий стан, адже зірка не приховувала, що збирається вагітніти.


Адель натякає на вагітність?

А спілкуючись із публікою в Сіднеї, співачка пожартувала, що глядачі дуже сміятимуться, як взнають, чому вона щоразу з'являється на сцені така спітніла.

Джерело, наближене до зірки, розкрило її таємницю: Адель викочують на сцену у великій коробці під виглядом реквізиту. Деякий час вона сидить там замкнена та бавиться з iPad.

Іще один секрет, про який не знали навіть її менеджери, співачка виказала сама. Виявляється, вона обійшла заборону писати у Twitter, потай завівши собі ще один акаунт.

"Учора я читала Twitter. Вони не знають, що я маю таємний акаунт, але тепер знають, бо я це сказала. "Вони" – це мої менеджери. У мене немає доступу до мого Twitter, бо я – патякало і частенько кажу щось не те, тож вони відібрали в мене цей привілей", - зізналася Адель.

Нагадаємо, зі слів самої зірки, їй свого часу заборонили самій вести Twitter, бо вона писала туди п’яна.

Як відомо, на одному з австралійських концертів Адель нарешті підтвердила, що вони з батьком її сина Анджело, Саймоном Конекі таки одружені.

Фото з Instagram Адель

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів