Джина Лоллобріджида стала жертвою афериста

14 березня 2017, 11:04

Італійська актриса Джина Лоллобріджида страждає на роздвоєння особистості й цим скористався шахрай.

Про те, що майном і грошима 89-річної кінодіви нині одноосібно управляє 29-річний чоловік на ім'я Андреа П'яццоллу, заявив син артистки Мілко.

За словами єдиного нащадка Лоллобріджиди, яка, до речі, три роки тому виграла проти нього ж суд, П'яццоллу увійшов в довіру до його матері. Про це пише "Il Messaggero", яке цитує "Газета.ру".

Рідні Джини уже навіть подали заяву на Андреа П'яццоллу, який є другом сина однієї з асистенток актриси.


Подейкують, 29-річний чоловік почав спілкуватися з Лоллобріджидою в 2011-му році. Андреа часто приїжджав до Риму на віллу зірки, виконував усі її доручення, а також працював особистим водієм.

Лоллобріджида довірила своє майно 29-річному другу

Після довгого спілкування з Джиною чоловікові буцімто вдалося віддалити від неї всіх помічників, а потім і членів сім'ї.

Син актриси скаржиться, що він із родичами не можуть зустрічатися з Лоллобріджидою. Мовляв, П'яццолла контролює телефонні дзвінки актриси.

Крім цього, син і онук Лоллобріджиди запевнили, що вона страждає роздвоєнням особистості.

Наразі відомо, що Андреа П'яццолла уклав 15 контрактів на покупку або оренду дорогих автомобілів і мотоциклів на загальну суму понад мільйон євро, а також отримав 7 мільйонів євро від продажу прикрас і квартир.

Нагадаємо, в квітні 2014-го року Джина Лоллобріджида виграла суд проти свого єдиного сина. Тоді Мілко не вдалося довести, що його зіркова матуся більше не в змозі розпоряджатися своїми багатомільйонними статками.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів