Джигурда зібрався на "Євробачення" від "ДНР"

14 березня 2017, 13:57

Складається враження, що ватажки "ДНР" скоро пожалкують, що видали паспорт самопроголошеної республіки російському шоумену Нікіті Джигурді.

Соцмережі ще не встигли відсміятися з фотожаб та жартів про "джигурдець", як Нікіта епатував новою заявою: він зібрався на "Євробачення" як представник "ДНР".

Як оголосив Джигурда в своєму Instagram – як зазвичай, у віршованій формі, цей його намір схвалив один із ватажків бойовиків Денис Пушилін.

Для переконливості артист виклав відео, на якому викладає новоспеченим високопосадовцям "ДНР" свій погляд на політичну ситуацію.


Зокрема Джигурда каже, що від початку наполягав на тім, щоби Росія "Жанну Д'Арк" перевербувала та відпустила – маючи на увазі, вочевидь, Надію Савченко, яку колись кликав "Надюшею" та в коханні до якої зізнавався.

А ще шоумен бідкається, що Донбас свого часу не "взяли", як Крим. Тож тепер, резюмує Джигурда, він за "Жиріка".

Джигурда називає себе "Айболітом для Донбасу" і збирається на "Євробачення"

Власне, в Нікіти й без "Євробачення" нині в "ДНР" купа справ. Наприклад, днями він провів "обряд бога Велеса", за допомогою якого надіслав "бумеранг негативної карми" Петрові Порошенку. Про свої досягнення Джигурда не забуває звітувати в своєму фотоблозі, а ще звертається до своєї екс-дружини Марини Анісіної, яка після "подвигу" точно повинна йому пробачити і до нього повернутися.

Нагадаємо, ще в листопаді Нікіта збирався у президенти України. Але згодом узяв курс на "ДНР".

Фото та відео з Instagram Джигурди

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів