Енн Хетевей: У Голлівуді немає рівності

15 березня 2017, 14:54

Американська акторка Енн Хетевей стала однією з зірок, хто підняв тему гендерної нерівності у Голлівуді, а ще вразливого положення мам, які в Америці отримують лише 12 тижнів неоплачуваної декретної відпустки.

Також 34-річна кінозірка розказала, як змінило її кохання чоловіка. Енн у рожевому з'явилася на обкладинці журналу "Elle", пише "The Daily Mail".

"Голлівуд – це не те місце, де є рівність. Я не кажу це з гнівом чи засудженням, це лише статистичний факт", - зазначила Хетевей, підкресливши, що її останній фільм "Вісім подруг Оушена" став дечим кардинально відмінним.

Як посол доброї волі ООН акторка звертає увагу на те, що сучасні жінки та мами не мають належної підтримки, навпаки, їх заохочують засуджувати одна одну.


"Коли (моєму синові) Джонні був тиждень, я тримала його на руках та була на сьомому небі від щастя, я зненацька усвідомила: "Материнська провина – це вигадана нісенітниця", - поділилася Хетевей.

І чоловік акторки, Адам Шульман теж дуже змінив її світосприйняття.

"Він змінив мою здатність комфортно почуватися в світі. На мою думку, прийнята нині концепція – це те, що ми, жінки, не потребуємо нікого.Але мені мій чоловік потрібен. Його унікальна та неповторна любов мене змінила", - зізналася Енн.

На цьому фото малюк Джонні дивиться виступ зіркової мами в ООН

Нагадаємо, вагітність та народження сина, чиє повне ім'я Джонатан Роузбенкс, також навчило Хетевей любити своє тіло в будь-якому розмірі.

Фото з Instagram "Elle" та Хетевей

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів