Принц Вільям відірвався в нічному клубі з дівчатами. ФОТО

16 березня 2017, 11:40

Схоже, британський принц Вільям, вирвавшись на відпочинок до швейцарського Верб'є без жінки та дітей, таки пустився там берега.

Спершу підірвавши мережу своїм танцем "у стилі татуся на весіллі", 34-річний спадкоємець престолу потрапив на відео з гарячими жіночками, одну з яких він мацав за талію.

Про це повідомляє "The Sun".

Принц Вільям став зіркою швейцарського нічного клубу

На записі, переданому журналістам очевидцем принцового відриву в нічному клубі, коло Вільяма витанцьовує дівчина, яку опізнали як австралійську модель Софі Тейлор. Причому вона робить розпусні рухи задком у бік жонатого батька двох дітей, а він жартома знімає з неї капелюха та надягає на себе.


А ще є фрагмент, де Вільям кладе руку на талію невідомій брюнетці.

Слідкуйте за руками: принц та невідома брюнетка

"Він так шалено витанцьовував, що я очам своїм не повірив, як його вперше побачив, подумав, що це просто чоловік, схожий на нього. Але скоро всі збагнули, що справді тусять із принцом Вільямом", - поділився очевидець.

Діджея Вільям теж обнімав

Цікаво, що катання на лижах та запальні танці у клубах для принца Вільяма виявилися важливіші ніж офіційний захід у Вестмінстерському абатстві, що відбувся днями. На ньому були всі "топові" члени королівської родини, крім нього та Кейт Міддлтон, зазначає "The Daily Mail".

Нагадаємо, подейкують, Кейт розпочала лікування від булімії.

Скріншот із відео з "The Sun", фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів