Джолі всиновила дитину за підробленими документами?

19 березня 2017, 17:38

Під час усиновлення американською акторкою Анджеліною Джолі її старшого сина Меддокса в 2003-му році мала місце підробка документів.

Таку скандальну заяву зробив сам винуватець - представник однієї з благодійних організацій у Камбоджі Майн Саратх. Щоби прискорити процес усиновлення, чоловік записав себе батьком маленького Меддокса.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням "The Sun".

Водночас у своєму зізнанні Саратх не натякає, що Джолі була в курсі обману.


"У судових документах Меддокс досі мій син. Вона так цього й не позбулася ", - поділився чоловік.

Чи знала Джолі про обман?

Як зазначає видання, якраз на початку 2000-х США наклали жорсткі обмеження на всиновлення дітей із Камбоджі через побоювання щодо торгівлі людьми. Процесом усиновлення Меддокса тоді займалася агент Лорін Галіндо, котра пізніше потрапила до в’язниці за фальсифікацію імен, дат та місць народження камбоджійських малюків, яких всиновили американці.

Анджеліна Джолі свого часу розповіла, що "подолала великий шлях, щоби впевнитися, що біологічної матері Меддокса в Камбоджі нема серед живих".

"Я би ніколи не вкрала дитину в матері. Можу лише уявити, яке це жахливе відчуття", - поділилася акторка.

Як відомо, удвох із Бредом Піттом Джолі узяла до себе ще двох прийомних дітей: Пакса з В'єтнама та Захару з Ефіопії.

Нагадаємо, 15-річний Меддокс став одним із продюсерів фільму Анджеліни "Спершу вони вбили мого батька", в якому розповідається про геноцид у Камбоджі.

А нещодавно стало відомо, що кінодіва придбала кілька гектарів землі в одного з колишніх командирів "червоних кхмерів", якого звинувачують у вбивствах понад 600 тисяч камбоджійців.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів