Йохансон думає піти в політику

20 березня 2017, 18:24

Американська кіноактриса Скарлетт Йохансон допускає, що піде у політику, коли її донечка Роуз підросте.

Про це вона заявила в інтерв’ю журналові "Event", пише "Ace Showbiz".

"Сподіваюся, я можу протестувати мирно. До в’язниці я ліпше не потраплятиму. Якщо це означатиме, що я піду в політику, я це в свій час розгляну", - поділилася 32-річна Йохансон.

"Це буде задоволення, привілей – мати змогу бути обраною на державну посаду. Я завжди гадала, що так можна бути найефективнішим, якщо в тебе є до цього хист", - додала акторка.


Йохансон, яка бувала у Білому домі, вважає, що політичні процеси не надто різняться від того, як працює індустрія кіно, з якою вона вже знайома.

Йохансон подумує про політичну кар'єру

Поки що для Скарлетт головний пріоритет – це "міні-вона", 2-річна Роуз Дороті.

Але якщо акторка таки стане політиком, вона точно знає, що відстоюватиме право жінок самим розпоряджатися своїми тілами. Власне, вона це вже робила на Жіночому марші проти ініціативи уряду Дональда Трампа по забороні абортів.

"Мене нудить від того, що ця тема на вустах у політиків, котрі бажають вирішувати, що мені робити з моїм тілом, те, що мене та моїх подруг оцінюють та визнають чи не визнають рівною нашим друзям-чоловікам або родичам", - заявила Йохансон.

"Ці балачки такі архаїчні. У мене купа подруг, сильних, незалежних жінок, які роблять свою справу, виховують дітей, займають кар’єрою або роблять і те, і інше, і ти просто думаєш: "Що ж це таке?" Я протестую від імені себе, від імені моєї сестри та моєї доньки, моєї мами та моїх подруг", - пояснила акторка.

Як відомо, Скарлетт Йохансон нині розлучається зі своїм чоловіком Роменом Доріаком. Парі доведеться воювати за маленьку Роуз у суді, адже кожен із батьків хоче, щоби донька жила саме з ним.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів