Мале дівча зняло шапочку з Папи Франциска. ВІДЕО

22 березня 2017, 18:20

Маленька дівчинка стала зіркою соцмереж та розсмішила Папу Римського, знявши з нього головний убір, що зветься zucchettо.

Кумедним відео цього моменту поділився в Twitter хрещений малої, який привів її на зустріч Франциска з вірянами у Ватикані.

"Я привів їх (дівчинку та її батьків) туди, сподіваючись, що їм буде добре видно Папу, а вона зняла з нього шапку. Він підійшов та поцілував її у щічку, а вона просто вхопила її", - розповів блогер "The Guardian".

До слова, Папа Римський записав звернення до молоді, закликавши не дозволяти соцмедіа та реаліті-шоу збивати себе з вірного шляху. Він говорив про те, що на екранах хлопці та дівчата часто бачать не реальні історії, а лише моменти, вихоплені камерою, пише "The Independent".


"Не дозволяйте цьому фальшивому образу реальності збивати себе з і шляху! Будьте героями вашої власної історії, самі вирішуйте своє майбутнє", - наголосив він

Як пише "Catholic Herald", також Франциск закликав юнаків та дівчат не сприймати церкву "як флешмоб, коли люди домовляються зібратися разом, щось роблять, а тоді розходяться різними дорогами".

Як відомо, сам понтифік не дивиться телевізор уже близько 25 років, давши таку обітницю святій Кармен.

Відео з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів